PDA

View Full Version : LookUp as macro



eddie5659
08-05-2004, 08:54 AM
Hiya

Back again, with this lovely report :)

I have one question to ask, and if its a no go, then I'll look at other things to help for the project.

Can you create a macro that uses the Vlookup function? Obviously, I'll have to explain about creating a new column, and if it can be done, just tell them to run the macro, say SL1

If it can be done, I'll get as much information as possible, like before. However, if it can be done, I'll have to re-create the report from scratch and save it at that point.

Thanks in advance

eddie

Zack Barresse
08-05-2004, 09:01 AM
Hi eddie, :006:

Yeah, it can be done. The same task can actually be accomplished a few ways in VBA. You always have the option of using the actal function called from within the code 'WorksheetFunction.Vlookup(...'. What I don't understand is are you asking for the function to call a macro, or do you want to design an entirely new macro here?

Jacob Hilderbrand
08-05-2004, 03:53 PM
Yeah, a macro can use VLookup like firefytr says, or a macro could put the formula into a cell. It all depends on what you want to do.