PDA

View Full Version : [SOLVED] Ribbon Split Button



JT7
01-14-2020, 11:33 PM
I am trying to add a split button to my ribbon but just can not get it to work.
Does any one have an example workbook.
I have tried showing the code I have but this forum keeps denying my posts and won't let me upload a file either

JT7
01-14-2020, 11:44 PM
I have worked it out, I didn't have it wrapped in a group code, thanks any way

SamT
01-15-2020, 11:52 AM
Well done. How about sharing your code?

JT7
01-15-2020, 03:48 PM
Well done. How about sharing your code?

I would love to share it, however as stated in my post,
I have tried showing the code I have but this forum keeps denying my posts and won't let me upload a file either

SamT
01-15-2020, 03:55 PM
OK